ЕС ТРАНС
NISSAN logo Great Wall logoПосетете ни:

понеделник - петък
8:30 - 18:00

събота
8:30 - 13:00

estrans.net

NISSAN

“ЕС ТРАНС” ООД работи като оторизиран дилър на NISSAN от 1993 г.

Компанията Нисан е отлично представена в Европа, където разполага с дизайнерски центрове, заводи, търговски филиали и административни центрове.

Дейностите по създаването, развитието и дистрибуцията, производството, логистиката, продажбата и маркетинга на Нисан Европа са разпределени в различни европейски страни. Фирменото седалище на Нисан Европа се намира във Франция. Търговските филиали са разположени в шестнадесет страни. Европейските заводи произвеждат Навара и Патфайндер. От петнадесет години заводът в Съдърланд е най-продуктивният в Европа. Той доминира автомобилната продукция в Обединеното кралство. В миналото произвежда Примера, Алмера и Микра, а днес - Ноут, Джук и Кашкай. Базиран в Лондон, в бивше железопътно депо, разположен близо до гарата Паддингтън, в Nissan Design Europe център работят 50 служители, в това число дизайнери и моделиери. Този дизайнерски център играе важна роля от стратегическа гледна точка, тъй като останалите пет творчески центъра са разположени в Япония и САЩ. Центърът R&D Nissan Technical Centre Europe също се намира в Обединеното кралство.

У нас името NISSAN е синоним на надеждност, безопасност и технологично превъзходство, осигуряващи непрекъснато нарастващ пазарен дял на марката на българския пазар.

nissan.estrans.net